NOW (werknemers)

Alles over de NOW 2.0  voor werknemers

Dreig jij, als gevolg van de coronacrisis, jouw baan te verliezen of heb je die al verloren? Wij helpen jou graag met een kosteloos ontwikkel- en scholingsadvies dat jou inzicht geeft en helpt de stap te maken naar een nieuwe kansrijke baan.

De arbeidsmarkt ontwikkelde zich de afgelopen jaren al razendsnel, maar dit heeft – mede door de coronacrisis – recent nog een enorme vlucht genomen. Bedrijven, maar ook werknemers moeten zich hieraan aanpassen, want waar enerzijds functies verdwijnen, ontstaan anderzijds ook weer nieuwe carrièrekansen.

Gedwongen van baan wisselen?

Zit jij, net als velen met jou, momenteel ook in de situatie dat je gedwongen wordt om op zoek te gaan naar ander werk? Wij kunnen jou helpen!
In samenwerking met 2Work bieden gekwalificeerde Noloc adviseurs jou kosteloze ontwikkeladviezen.

Wat houdt het in?

Middels ons loopbaanontwikkel- en/of omscholingsadvies bereiden wij jou voor op de nieuwe omstandigheden. Door middel van een uitgebreide online leeromgeving, persoonlijkheidstesten en gesprekken bepaal je, samen met onze ervaren adviseurs, wat voor jou de juiste vervolgstap is in jouw loopbaan. Tevens is een arbeidsmarktscan onderdeel van dit ontwikkeladvies. Met deze arbeidsmarktscan maken wij voor jou inzichtelijk welke arbeidsmarktkansen er zijn. Kortom; een advies waar je mee verder kunt.

Wie betaalt dat?

Jouw ontwikkel- en/of omscholingsadvies wordt gefinancierd vanuit de overheid en deze regeling is naar verwachting begin augustus beschikbaar. De laatste ontwikkelingen rondom de verschillende regelingen vind je op deze website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Interesse?

Mogen wij jou helpen met een ontwikkel- en/of omscholingsadvies? Neem dan nu contact met ons op!