Re-integratie (werkgevers)

Ondersteuning bij re-integratie voor werkgevers

Wanneer een werknemer langdurig ziek is (geweest) lijkt de stap richting werk vaak ver weg. Soms is re-integratie in de huidige baan ook niet meer mogelijk. Onze partner 2Work ondersteunt zowel de werkgever als de werknemer om te werken aan toekomstperspectief. De juiste stappen zetten op het juiste moment (Wet Verbetering Poortwachter).

Het doel van een re-integratietraject is tweeledig. U als werkgever wil graag een goede oplossing voor uw werknemer en voldoen aan alle wettelijke verplichtingen. Uw werknemer wil werken aan de toekomst.

2Work zorgt dat dit op een juiste wijze gebeurd. Ze begeleiden werknemers weer terug binnen hun huidige baan of werkomgeving, maar ook wanneer externe re-integratie (2e spoor) aan de orde is. Uitgangspunt is duurzame re-integratie, zodat uw werknemer weer perspectief heeft voor de lange termijn. Wij ondersteunen u bij de stappen omtrent de wet Verbetering Poortwachter.

Een traject van 2Work is altijd maatwerk . Na een vrijblijvend intakegesprek met uw werknemer krijgt u een passend voorstel.